19:45 Remedii de scădere a tensiunii | |
- Consumaţi mere, caise uscate, sfeclă roşie, stafide, ceapă, bostan. - Neapărat consumaţi fructe de scoruş (rus.черноплодная рябина) - cîte 100 g de 3 ori pe zi, pînă la masă. Durata 2-3 săptămîni. - Beţi ceai de măceşe. - Consumaţi cîte 1 linguriţă de miere în timpul mesei. - Beţi suc de rodii şi suc de sfeclă, în care adăugaţi 1 linguriţă de miere. - Beţi tinctura de usturoi cîte 1 lingură înaitea meselor principale. Tinctura o pregătiţi în felul următor: turnaţi peste un pahar de usturoi zdrobit 1/2 l vodcă. Puneţi vasul într-un loc cald şi luminos pentru 2 săptămîni, agitînd periodic. Apoi filtraţi conţinutul şi utilizaţi-l. | |
|
Всего комментариев: 0 | |